Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/blogu.uv.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/blogu.uv.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/blogu.uv.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 540 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/dynamic/uv.ro/blogu.uv.ro/public_html/wp-includes/cache.php:36) in /home/www/dynamic/uv.ro/blogu.uv.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-postratings/wp-postratings.php on line 535 30 Days of Night
BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

30 Days of Night

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5 out of 5)
Loading ... Loading ...
2,506 views

30 Days of Night nu este filmul cu vampiri in genul Interview with the Vampire, este in genul lui Blade.

Mie 30 Days of Night mi se pare cel mai bun film cu vampiri vazut vreodata si cred ca este in primele 10 horror vazute de catre mine.
Poate ca sunt genul care vrea de la un film horror scene violente si sange nu povesti de dragoste cu vampiri.
30 Days of Night mi-a placut mult mai mult decat Blade datorita faptului ca cei puternici in film erau vampirii si nu eroul pozitiv astfel tragedia din film este mult mai mare. Alt avantaj este decorul unde sunt facute filmele, decorul cu Alaska intunecata, plina de zapada si cu vanturi puternice este mult peste decorul din oras al lui Blade.
Actiunea filmului este cu vampiri care se duc intr-un oras din Alaska sa-si potoleasca setea de sange fara a fi nevoiti sa se retraga ziua, orasul era in perioada de 30 de zile de intuneric.
In cele 30 de zile, vampiri isi fac de cap in oraselul Barrow si multi locuitori cad prada acestor vampiri. Au loc si incercari de riposta mai ales din partea Serifului si a catorva oameni. Sunt si multi localnici care se transforma in vampiri, de fapt aici este si cea mai mare tragedie, sa fi nevoit sa tai capul prietenului tau de o viata decat sa te lasi omorat de acesta.

Finalul la film nu il spun, va las sa-l vedeti singur, cum credeti ca va sfarsi ?

About the Author

admin

admin

2 Responses to 󈬎 Days of Night”

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

  2. ce sa zic frumos filmu

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>